Τα αμύγδαλα είναι τραγανά και πεντανόστιμα και οι περισσότεροι από εμάς τα τρώμε σαν σνακ αλλά βρίσκουν χρήσεις και στις συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής. Χρησιμοποίησε τα αμύγδαλα για να φτιάξεις:Φυτικό ρόφημα από αμύγδαλα: Η διαδικασία παρασκευής φυτικού ροφήματος είναι η ίδια για όλους τους ξηρούς καρπούς. Το γάλα από αμύγδαλα χρησιμοποιείται για το πρωινό γεύμα με δημητριακά. Ετοίμασε λοιπόν, ένα λαχταριστό, θρεπτικό πρωινό ρίχοντας σε ένα βαθύ μπωλ το φυτικό γάλα από αμύγδαλα, τα δημητριακά σου και εμπλουτίσέ το με ξηρούς καρπούς, φρούτα και σπόρους. Πλούσιο γεύμα που θα σε κρατήσει χορτάτο για πολλές ώρες.
Τα αμύγδαλα είναι τραγανά και πεντανόστιμα και οι περισσότεροι από εμάς τα τρώμε σαν σνακ αλλά βρίσκουν χρήσεις και στις συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής. Χρησιμοποίησε τα αμύγδαλα για να φτιάξεις:Φυτικό ρόφημα από αμύγδαλα: Η διαδικασία παρασκευής φυτικού ροφήματος είναι η ίδια για όλους τους ξηρούς καρπούς. Το γάλα από αμύγδαλα χρησιμοποιείται για το πρωινό γεύμα με δημητριακά. Ετοίμασε λοιπόν, ένα λαχταριστό, θρεπτικό πρωινό ρίχοντας σε ένα βαθύ μπωλ το φυτικό γάλα από αμύγδαλα, τα δημητριακά σου και εμπλουτίσέ το με ξηρούς καρπούς, φρούτα και σπόρους. Πλούσιο γεύμα που θα σε κρατήσει χορτάτο για πολλές ώρες.