Τρόποι πληρωμής και κόστη αποστολής

1. Μέθοδος Αντικαταβολής.

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας.

Όταν έρθει στο χώρο σας ο υπάλληλος της ταχυμεταφορικής εταιρείας "ACS COURIER" για να σας παραδώσει το δέμα, πληρώνετε με μετρητά την αξία της παραγγελίας σας.

 

2. Πληρωμή μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών μέσω Viva Wallet.

Πιστωτική/χρεωστική κάρτα

Συνεργαζόμαστε με τη Viva Wallet για την υπηρεσία πληρωμής με πιστωτική/χρεωστική κάρτα. Αποδεκτές είναι όλες οι πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες.

Viva Wallet

Εφόσον έχετε λογαριασμό στη Viva Wallet, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συγκεκριμένη υπηρεσία πληρωμής.

 

3.Τραπεζική Κατάθεση.

Με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό της εταιρείας μας :

ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΡΑΠΕΖΑ

IBAN: GR63 0172 7550 0057 5507 9323 283

(Όνομα Δικαιούχου : ΛΙΝΑΡΙΤΗ ΕΙΡΗΝΗ)

 

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών Piraeus Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις : Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς μπορείτε να κάνετε πίσω «back» και να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι σας πατώντας στο κουμπί «αφαίρεση». Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε στο τηλέφωνο +302810383010 και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελιάς σας. Μετά την παραλαβή του προϊόντος, καλέστε μας στο τηλέφωνο +302810383010 ή επικοινωνήστε μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού μας τόπου, εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελιάς. Ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για όλες τις επιλογές σας. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει ήδη τιμολογηθεί και επιθυμείτε την ακύρωση της τότε επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης πελατών στο τηλέφωνο +302810383010 και δώστε τα στοιχεία της παραγγελίας σας. Ωστόσο, η κατάσταση (status) της παραγγελίας δεν θα αλλάξει στη σελίδα του λογαριασμού σας.

Η παράδοση των επιλεγμένων προϊόντων σας γίνεται από τη συνεργαζόμενη εταιρία μεταφορών στο χώρο σας ή όπου αλλού μας υποδεικνύετε. Τα μεταφορικά κοστίζουν 3€ και είναι δωρεάν για αγορές άνω των 30€.  Η αντικαταβολή έχει επιβάρυνση 2€. Ο χρόνος που χρειάζεται να παραδοθούν τα δέματα είναι 1-3 ημέρες για όλη την Ελλάδα. 

 

QR code

Κοινοποίηση

Μενού