Φιλτράρισμα κατά
Φιλτράρισμα κατά
Διαθεσιμότητα
Μάρκα
Τιμή
  • 1,00 € - 5,00 €

ΟΣΠΡΙΑ

Φιλτράρισμα κατά
2,49 € (με Φ.Π.Α.).
ΚΑΤΣΟΥΝΙ ή φάβα Σχοινούσας ΟΛΑ ΒΙΟ Η πεντανόστιμη αυτή φάβα από σπάνιο σπόρο παλαιών ετών μη υβριδικό έρχεται στο τραπέζι σας με υπέροχη γλυκιά γεύση.
Γρήγορη προβολή
ΕξαντλήθηκεSold out
1,86 € (με Φ.Π.Α.).
ΦΑΚΕΣ ΑΠΟΦΛΟΙΩΜΕΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ 300ΓΡ ΒΙΟ Αποφλοιωμένες φακές με υπέροχη γεύση και ποιότητα που εγγυάται η ελληνική σειρά οσπρίων ΕΥΦΟΡΗ ΓΗ
Γρήγορη προβολή
2,37 € (με Φ.Π.Α.).
ΦΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ .......ένα όσπριο με πολύ σίδηρο Νέας εσοδείας φρέσκια και βραστερή η ελληνική φακή από Μακρακώμη Φθιώτιδος ...με γεύση και ποιότητα που εγγυάται η ελληνική σειρά οσπρίων ΕΥΦΟΡΗ ΓΗ της ΒΙΟ-ΥΓΕΙΑ Το...
Γρήγορη προβολή
2,65 € (με Φ.Π.Α.).
ΦΑΚΕΣ ΤΡΙΧΡΩΜΕΣ ΒΙΟ 500ΓΡ Η καφέ κλασσική φακή με την μαύρη που σκάει σαν "χαβιάρι" στο στόμα (όπως και έχει χαρακτηριστεί), σε συνδυασμό με τη κόκκινη φακή που βράζει πιο γρήγορα από όλα τα είδη φακής μας δίνει ως...
Γρήγορη προβολή
2,77 € (με Φ.Π.Α.).
ΦΑΚΟΡΥΖΟ ΒΙΟ 500gr Όσο και να σας φαίνεται περίεργο το φακόρυζο είναι ένα παραδοσιακό νόστιμο ελληνικό πιάτο με υψηλή διατροφική αξία και καταβολές από πολύ παλιά.
Γρήγορη προβολή
2,50 € (με Φ.Π.Α.).
Οι φακές χονδρές είναι όσπριο με υψηλή διατροφική αξία πλούσιες σε σίδηρο και πρωτείνες.Είναι ιδανίκες για σούπα και διάφορες υγιεινές συνταγές.Μπορούν να συνοδέυσουν οποιαδήποτε σαλάτα.
Γρήγορη προβολή
2,65 € (με Φ.Π.Α.).
Με ιδιαίτερη προσπάθεια στις ορεινές περιοχές του Σαγματά Βοιωτίας η ελληνική φύση προσφέρει απλόχερα σε ιδιαίτερα περιορισμένες ποσότητες τις πολύτιμες μαύρες φακές.
Γρήγορη προβολή
4,60 € (με Φ.Π.Α.).
Τα φασόλια γίγαντες από την παραγωγό Στεργίου Σοφία που βρίσκεται στην Μικρολίμνη Πρεσπών, είναι λευκά σε χρώμα και ξεχωρίζουν από άλλα φασόλια άλλων περιοχών και άλλων χωρών στο σχήμα τους, στο μέγεθός τους, στην...
Γρήγορη προβολή
4,33 € (με Φ.Π.Α.).
Τα φασόλια πλακέ μεγαλόσπερμα από την παραγωγό Στεργίου Σοφία που βρίσκεται στην Μικρολίμνη Πρεσπών, είναι λευκά σε χρώμα και ξεχωρίζουν από άλλα φασόλια άλλων περιοχών και άλλων χωρών στο σχήμα τους, στο μέγεθός...
Γρήγορη προβολή
3,62 € (με Φ.Π.Α.).
Μαυρομάτικα ή αμπελοφάσουλα φετεινής εσοδείας από την Στερεά Ελλάδα.Πρόκειται για ημιαναρριχώμενο φασόλι με στρογγυλούς λοβούς μαύρο μάτι. Μπορεί να καλλιεργηθεί ακόμη και ξηρικό.
Γρήγορη προβολή
ΕξαντλήθηκεSold out
4,70 € (με Φ.Π.Α.).
Αποτελούν μια νέα ντόπια ποικιλία που προέρχεται από τους Λευκούς Γίγαντες – Ελέφαντες και είναι μια καλλιέργεια Ολοκληρωμένης Διαχείρισης.
Γρήγορη προβολή
2,51 € (με Φ.Π.Α.).
Μόνο από μία μικρή ποσότητα μόλις 100 γραμμάρια μαύρων φασολιών, μπορείτε να πάρετε το 64% των καθημερινών σας αναγκών σε φυτικές ίνες, το 42% του ημερήσιου καλίου σας, και το 42% της ημερήσιας πρωτεΐνης σας!
Γρήγορη προβολή
3,93 € (με Φ.Π.Α.).
Τα φασόλια αζούκι είναι ποικιλία οσπρίων με μικρό οβάλ σχήμα και χρώμα κόκκινο. Εχουν ιδιαίτερα ευχάριστη γέυση και η μακρυνή τους καταγωγή βρίσκεται στην Ανατολική Ασία στην Κίνα και στην Ιαπωνία.
Γρήγορη προβολή

QR code

Κοινοποίηση

Μενού