Το φύτρο σταριού, είναι πολύ πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά. Περιέχει πολυακόρεστα λιπαρά οξέα τα οποία είναι απαραίτητα για τον οργανισμό. Επίσης, αποτελεί μια εξαιρετική φυσική πηγή βιταμίνης Ε και έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη. Μπορείτε να προσθέσετε στις σούπες στους ζωμούς, στο γιαούρτι σας κ.α. χωρίς καμία ιδιαίτερη προετοιμασία αφού το φύτρο σταριού δεν χρειάζεται μαγείρεμα.
Χρησιμοποιείστε δύο κουταλιές της σούπας ανά άτομο, πασπαλίζοντας ζωμούς, σούπες λαχανικών, γάλα, γιαούρτι ή χυμό φρούτων. Το φύτρο σταριού δεν χρειάζεται μαγείρεμα. Μπορεί να περιέχει ίχνη σόγιας. Να Φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος. Συστατικά Φύτρο σταριού. (Περιέχει γλουτένη). Διατροφικά στοιχεία ανά 100γρ. Ενέργεια: 1495kj/357kcal – Λίπη: 10g εκ των οποίων κορεσμένα: 1,8g – Μονοακόρεστα: 1,6g – Πολύακόρεστα: 6,6g Υδατάνθρακες: 27,7g εκ των οποίων σάκχαρα: 10,7g – Φ.Ίνες: 14g – Πρωτεΐνες: 30g – Αλάτι: 0,02g – Βιταμίνη Ε: 10mg (83% ΔΤΑ*) (*= Δατροφική Τιμή Αναφοράς).