ΜΕΛΙ ΚΡΗΤΗΣ ΘΥΜΑΡΙ & ΑΓΡΙΑ ΒΟΤΑΝΑ 950gr

ΘΥΜΑΡΙ & ΑΓΡΙΑ ΒΟΤΑΝΑ Το μέλι θυμάρι και άγρια βότανα, παράγεται στις περιοχές της επαρχίας Αμαρίου, του νομού Ρεθύμνης. Από νωρίς την άνοιξη δουλεύουν οι μέλισσες μας τα άγρια βότανα τα οποία είναι: η φασκομηλιά, η θρύμπα, η αλιματσά, ο έρωντας, η μαλοτήρα, η ρίγανη και όταν έχει έρθει πλέον η εποχή του θυμαριού, τις αφήνουμε και βάζουν την τελευταία πινελιά. Έτσι έχουμε πλέον στα χέρια μας ένα εξαιρετικό προϊόν που έχει το νέκταρ των πιο περιζήτητων θεραπευτικών άγριων βοτάνων του νησιού μας. Εξ’ ου και οι συνεχείς διακρίσεις για το συγκεκριμένο προϊόν.

Διαβάστε περισσότερα
12,90 € (με Φ.Π.Α.).
Χρόνος παράδοσης 1-3 ημέρες
Διαθεσιμότητα 45 αντικείμενα
Κωδικός:
ΜΛΑΒ001
Σχετικά προϊόντα
Περιγραφή

ΘΥΜΑΡΙ & ΑΓΡΙΑ ΒΟΤΑΝΑ Το μέλι θυμάρι και άγρια βότανα, παράγεται στις περιοχές της επαρχίας Αμαρίου, του νομού Ρεθύμνης. Από νωρίς την άνοιξη δουλεύουν οι μέλισσες μας τα άγρια βότανα τα οποία είναι: η φασκομηλιά, η θρύμπα, η αλιματσά, ο έρωντας, η μαλοτήρα, η ρίγανη και όταν έχει έρθει πλέον η εποχή του θυμαριού, τις αφήνουμε και βάζουν την τελευταία πινελιά. Έτσι έχουμε πλέον στα χέρια μας ένα εξαιρετικό προϊόν που έχει το νέκταρ των πιο περιζήτητων θεραπευτικών άγριων βοτάνων του νησιού μας. Εξ’ ου και οι συνεχείς διακρίσεις για το συγκεκριμένο προϊόν. Διαθέσιμο σε βάζα των 450 και 950 γραμμαρίων. Μέλι αποκλειστικά από θυμάρι και άγρια βότανα της Κρήτης. Παράγεται με μεράκι και παραδοσιακό τρόπο από την οικογένεια μας την άνοιξη και το φθινόπωρο κάθε χρόνου. Με κεχριμπαρένιο χρώμα και γεύση καραμέλας που παραμένει στα χείλη, η μοναδική του γεύση θα σας ταξιδέψει σε παλαιότερες εποχές. Υψηλής θρεπτικής αξίας, λόγω της μεγάλης συγκέντρωσης ιχνοστοιχείων, νατρίου και καλίου. Έχει ισχυρή αντιμικροβιακή ιδιότητα και αντισηπτική δράση. Εξαιρετικής ποιότητας μέλι που δεν κρυσταλλώνει. Μέλι που συλλέγεται από μελισσοσμήνη, τα οποία δεν μετακινούνται και επισκέπτονται τα πιο ευγενή βότανα της ανοιξιάτικης χλωρίδας της Κρήτης, όπως τη θρίμπα, το θυμάρι, τη μαλοτίρα, τον έβενο και άλλα δασικά φυτά. Πρόκειται για ένα ανοιχτόχρωμο μέλι, με γεμάτη γεύση, πλούσιο σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία.

Διαβάστε περισσότερα
Λεπτομέρειες προϊόντος
ΜΛΑΒ001

Μάθετε τα τελευταία νέα μας και ειδικές προσφορές

Μπορείτε να ακυρώσετε την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο οποτεδήποτε. Για να δείτε πώς, ανατρέξτε στα στοιχεία επικοινωνίας στην Ανακοίνωση Νομικού Περιεχομένου.

QR code

Κοινοποίηση

Μενού