Λιαστή ντομάτα με σκορδο οικολογικης γεωργιας 200gr

Η ντομάτα, το υπέροχο αυτό θερινό φρούτο (ναι, είναι φρούτο!), κάθε φθινόπωρο μας εγκαταλείπει και βάζοντάς μας σε αναμονή για τους επόμενους 8 μήνες. Αναμονή βέβαια για τη φρέσκια ντομάτα, γιατί απ΄ την άλλη, υπάρχει η αποξηραμένη!

Διαβάστε περισσότερα
5,60 € (με Φ.Π.Α.).
Χρόνος παράδοσης 1-3 ημέρες
Διαθεσιμότητα 10 αντικείμενα
Κωδικός:
ΝΛΣ002
Σχετικά προϊόντα
Περιγραφή

Η ντομάτα, το υπέροχο αυτό θερινό φρούτο (ναι, είναι φρούτο!), κάθε φθινόπωρο μας εγκαταλείπει και βάζοντάς μας σε αναμονή για τους επόμενους 8 μήνες. Αναμονή βέβαια για τη φρέσκια ντομάτα, γιατί απ΄ την άλλη, υπάρχει η αποξηραμένη! Κάθε Αύγουστο οι παραγωγοί μας μαζεύουν τις ώριμες ντομάτες από τα οικολογικής καλλιέργειας χωράφια τους και μαζί με άφθονο θαλασσινό αλάτι αφήνονται να αποξηρανθούν. Αφού χάσουν τα πολλά υγρά τους «βαπτίζονται» σε έξτρα παρθένο φυσικό ελαιόλαδο Από Κοινού παρέα με κρητικά βότανα και σκόρδο. Έτσι, μπορούμε να τρώμε αυθεντικές ντομάτες που διατηρούν τα πλούσια θρεπτικά τους στοιχεία καθ’ όλη τη διάρκεια του δύσκολου χειμώνα! Θα τις βρείτε σε δύο εκδοχές: 1) με βότανα 2) με βότανα και σκόρδο

Διαβάστε περισσότερα
Λεπτομέρειες προϊόντος
ΝΛΣ002

Μάθετε τα τελευταία νέα μας και ειδικές προσφορές

Μπορείτε να ακυρώσετε την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο οποτεδήποτε. Για να δείτε πώς, ανατρέξτε στα στοιχεία επικοινωνίας στην Ανακοίνωση Νομικού Περιεχομένου.

QR code

Κοινοποίηση

Μενού